Les Traditions
Paris Brest
Amandel en hazelnoot soezendeeg, 60% hazelnootpraliné, gekarameliseerde...
van
22€
COMPOSITION & INGREDIENTS
- Gluten
- Oeufs
- Soja
- Lactose
- Noix / amandes / noisettes
Votre panier est vide
Dag van ontvangst
Votre panier contient des articles liés à une date.
En continuant, votre panier sera vidé !
Pâte à tartiner noisette réalisée avec du praliné 60% de fruits secs, de la pâte pure de noisette du Piémont maison, du chocolat noir, du chocolat au lait et une touche de fleur de sel. Pot de 270g environ
Amandel en hazelnoot soezendeeg, 60% hazelnootpraliné, gekarameliseerde...
Bladerdeeg met pure boter, gecarameliseerde soezen gevuld met luchtige...
Blokjes van onze huisgemaakte brioche, gedoopt in een lichte vanillecrème en gebakken in de oven.
Briochedeeg van pure boter met verse eieren, gemengd met pure chocoladestukjes...