Cakes
Fraisier
Biscuit noisette citron, sirop léger à l'orgeat, fraises fraîches, ...
COMPOSITION & INGREDIENTS
- Gluten
- Oeufs
- Soja
- Lactose
- Noix / amandes / noisettes
Votre panier est vide
Vind ons assortiment zoetigheden voor elk zoet moment.
Biscuit noisette citron, sirop léger à l'orgeat, fraises fraîches, ...
Zoet amandeldeeg, frangipane amandelcrème...
Biscuit madeleine parfumé à la fleur d'oranger, confit d'abricots, ...
Amandelzoet gebak, frangipane-amandelcrème, banketbakkersroom
Een gebakje, ja, maar vooral een atelier/winkel…kom gerust eens langs!
“Onze wens is om u zelfgemaakte producten aan te bieden, vers en gemaakt met kwaliteitsgrondstoffen van het seizoen en door ons geselecteerd.”
Het boutiekatelier: Brian en Anastasia Joyeux hebben het in 2014 helemaal bedacht en ontworpen.
De etalage-workshop: Elke ochtend maken Brian en zijn team kleinere en grotere gebakjes, evenals 3 creaties van de dag, afhankelijk van het seizoen en de aankomsten van de dag.
De wekelijkse gebakjes bij Atelier Brian Joyeux zijn de volgende:
• Dinsdag: eclair
• Woensdag: Citroen Meringue tartelette
• Le jeudi : c’est la journée des merveilleux et des Paris-Brest,
• Vrijdag: millefeuille en tropézienne taart
Als u langskomt, zult u ons in actie zien!
Van het Driekoningentaart in januari tot de kerststollen in december, wij passen onze gebakjes aan de seizoenen aan!
L’atelier Brian Joyeux : son savoir-faire artisanal.
15 smaken van zelfgemaakte makaroens volgens de seizoenen,
• Reistaarten en andere lekkernijen.
De banket atelier: Elke ochtend staan onze zelfgemaakte gebakjes vanaf 7u00 klaar in de winkel.
Vu que notre production est artisanale et limitée, n’hésitez pas à passer commande pour des quantités plus importantes.
Of u nu particulier bent of professioneel, privé of publiek, ministerie, restaurant, tea room,… iedereen is welkom!
Tot snel in onze winkel !
L’atelier Brian Joyeux
Nous sommes situés dans le quartier Notre-Dame-aux-Neiges,
Entre les stations de métro Madou, Botanique et Parc.
Arrêt de Tramway Congrès